Zwarthalszwaan

De zwarthalszwaan (Cygnus melanocoryphus) is inheems in het zuiden van Zuid-Amerika, onder andere op Vuurland en de Falklandeilanden. In de winter trekt hij naar het noorden.

    Nieuw

    zttor03 ttor08 P1011316ws p2ws p1x2ws P1011360ws P1011343ws P1011340ws P1011334ws P1011314ws P1011312ws P1011284ws N79 SCH 18