Zwarthalszwaan

De zwarthalszwaan (Cygnus melanocoryphus) is inheems in het zuiden van Zuid-Amerika, onder andere op Vuurland en de Falklandeilanden. In de winter trekt hij naar het noorden.

    Nieuw

    P1012248ws P1012245ws P1012195ws P1012192ws P1012185ws P1012177ws P1012072ws P1012065ws P1012046ws P1012036ws P1012110ws P1012104ws P1012093ws P1012085ws